Pålidelig ejendomsservice sikrer driften af din bygning

Lad din ejendom fungere optimalt

Som ejendomsejer ved du, at der er mange opgaver, der skal tages hånd om for at sikre, at din ejendom fungerer optimalt. Det er derfor vigtigt at have en pålidelig og erfaren vicevært og gårdmand, der kan tage sig af de mange daglige opgaver, som f.eks. rengøringen, vedligeholdelsen af de grønne områder og mindre reparationer.​

Det er her, vores professionelle ejendoms- og viceværtsservice kommer ind i billedet.

Rosenørn Service tilbyder nemlig en bred vifte af ejendomsservices, herunder vicevært- og gårdmandstjenester. Vores erfarne viceværter og gårdmænd er specialiserede i at holde din ejendom i pæn og ren, og de har god mulighed for at komme ud til både Nibe, Svenstrup, Aalborg og resten af Nordjylland.

Føl dig tryg hos os

Vores ejendomsservice kan indebære alt fra håndteringen af affald til forskellige vedligeholdelsesaftaler, og vi løser hver en opgave med den samme omhyggelighed og grundighed

Med vores professionelle og pålidelige ejendomsservice kan du derfor fokusere på at drive din virksomhed og lade os tage os af de mange, daglige opgaver.

En ejendomsservice af høj kvalitet

Her hos Rosenørn Service tilbyder vi dig altid muligheden for at skræddersy vores ejendomsservice og/eller trappevask til dine specifikke behov, og vores priser er konkurrencedygtige.

Kontakt os derfor allerede i dag, uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud eller en snak om din virksomhed. Vi lægger nemlig et fokus på den gode kommunikation, så du ved, præcis hvad du får.

En ejendomsservice af bedste kvalitet.​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 29 36 65 84
​eller skriv en mail til info@rosenoern-service.dk

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

info@rosenoern-service.dk.

Læs Cookiedeklaration her

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Rosenørn Service

CVR​: 35910824

Leharparken 73, 9200 Aalborg SV​

Klik her for rutevejledning