​Rengøring af institutioner

Der er særlige og andre forhold ved en rengøring af en institution, da det er opholdssteder, hvor vores kære børn holder til. Hos Rosenørn Service tilbyder vi rengøring i institutioner såsom børnehaver, vuggestuer, skoler, fritidshjem og ungdomsklubber mm. Det er vigtigt, at gulvene hos de enkelte institutioner bliver holdt meget rene, da børnene opholder sig og kravler rundt på gulvet. Små børn i eksempelvis vuggestuer vil gerne smage på alt, og de putter legetøj, og hvad der nu ellers er at finde på gulvene, i munden. Derfor er det vigtigt med en god og solid hygiejne og gennemført rengøring.

I vinterperioden vil der være en hel del ekstra rengøring i en institution, da børnenes sko/støvler, og overtøj er fyldt med mudder, sne, sjap og pladder. Fællesarealer og lokaler vil bære præg af dette, gulvene er våde, glatte og fyldt med mudder, derfor er rengøringen rigtig vigtig. Og her er teamet af rengøringsassistenter hos Rosenørn Service klar til at sætte hurtigt ind.

Effektiv rengøring – mindre sygdom

I de forskellige institutioner er der oftest mange børn samlet i samme lokale, og dette kan let udgøre en stor smittekilde, hvor bakterierne breder sig hurtigt. Derfor er det meget vigtigt med en grundig rengøring og afspritning dagligt, så man kan forebygge eventuel sygdom ved at få fjernet bakterierne.

Det er også vigtigt med en god hygiejne i køkkenet i institutioner, hvor både børn og voksne bager og laver mad. Derfor er det ekstra vigtigt at hygiejnen i køkkenet er i top, og her har Rosenørn Service specielt fokus på alle afkrogene og de små hjørner bliver rengjort og afsprittet dagligt.

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.​​

Andre services end rengøring af institution

Var det ikke rengøring af institution du skulle bruge? Så er det måske en af vores andre rengøring services. Hos Rosenørn Service tilbyder vi nemlig også rengøring af kontorlandskaber, klinik-praksisser samt rengøring til private og trappevask. Du kan altid tage kontakt til os på 29 36 65 84 eller udfylde vores kontaktformular ude til venstre. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 29 36 65 84
​eller skriv en mail til info@rosenoern-service.dk

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

info@rosenoern-service.dk.

Læs Cookiedeklaration her

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Rosenørn Service

CVR​: 35910824

Leharparken 73, 9200 Aalborg SV​

Klik her for rutevejledning