​Privatrengøring er en tillidssag

Hos Rosenørn Service tilbyder vi rengøring til private hjem. For os er det en selvfølge, at det er den samme rengøringsassistent, der kommer hver gang, og at privatlivets grænser overholdes. Det kræver nemlig tillid at lukke andre mennesker ind i hjemmet. Derfor bliver tillid også det centrale for vores arbejde – og nøgleordet i samarbejdet mellem Rosenørn Service og dig som kunde.

Rengøring til private er individuelt og aftales mellem dig som kunde og os som virksomhed. Det kan være, at opgaverne skifter fra gang til gang efter behov, eller det kan omfatte hovedrengøring efter aftale. Hos Rosenørn Service er vi imødekommende og kan altid se tingene fra kundens perspektiv – det er en del af vores kerneværdier. Vi indretter os derfor efter, hvilke unikke behov du har, og hvilket hjem vi skal rengøre.

Miljøvenlig rengøring af dit hjem

Hos Rosenørn Service sætter vi en ære i at tænke mere miljøbevidst, og ved, at vi befinder os i en branche, hvor der oftest er mange kemikalier i rengøringsartiklerne. Men den bekymring behøver du ikke have, når du booker rengøring hos os. Vi anvender nemlig produkter og teknisk udstyr, der skåner miljøet mest muligt, og som også sikrer vores medarbejdere et godt arbejdsmiljø – og som samtidig passer på dine møbler samt overflader. Dette er vi meget stolte af, og forsøger altid at bevæge os i en grøn og miljøvenlig retning, når det kommer til vores produkter og rengøring, da vi også ved, at det betyder rigtig meget for vores kunder.

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.​

Andre services end privatrengøring

Var det ikke en privatrengøring du skulle bruge? Så er det måske en af vores andre rengøring services. Hos Rosenørn Service tilbyder vi nemlig også rengøring af kontorlandskaber, klinik-praksisser, institutioner samt hovedrengøring og trappevask.

Har du spørgsmål kan du altid tage kontakt til os på 29 36 65 84 eller udfylde vores kontaktformular ude til venstre. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 29 36 65 84
​eller skriv en mail til info@rosenoern-service.dk

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

info@rosenoern-service.dk.

Læs Cookiedeklaration her

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Rosenørn Service

CVR​: 35910824

Leharparken 73, 9200 Aalborg SV​

Klik her for rutevejledning