​Rengøring af kontor – helt ud i krogene

Mangler du professionel kontorrengøring i Nordjylland? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Rosenørn Service bestræber vi os på at være din foretrukne rengøringsservice i Aalborg og omegn. Kontorrengøring kan altid tilpasses efter dine behov og ønsker.

Oftest er vores rengøringsopgaver for kontor følgende:

  • Tømning af skrald
  • Rengøring af opholdsstue og køkken
  • Støvsugning og gulvvask
  • Rengøring af paneler
  • Rengøring af lamper, borde og alle øvrige overflader

Grundig kontorrengøring

For mange er kontoret en slags andet hjem, og der bliver derfor brugt lang tid på kontoret. Oftest glemmes vigtige områder i kontorrengøring. Hos Rosenørn Service sætter vi en ære i at levere en grundig og omhyggelig kontorrengøring, og det gælder også aftørring af skærme, kontorstole og andre overflader der tit kan blive glemt i det daglige. Vores store fokus på rengøring af alle overflader, bidrager til at højne hygiejnen på arbejdspladsen og sikre at de ansatte har et dejligt indeklima at færdes i.

Mange virksomheder ved ikke, hvor meget en grundig kontorrengøring kan betyde for deres medarbejdere og deres helbred. De ansatte sidder ofte tæt sammen, og af den grund er det meget vigtigt med et godt indeklima. Derfor er det rigtigt vigtigt at få gjort grundigt rent, da det vil reducere antallet af bakterier og derved også kan påvirke en arbejdsplads positivt i form af færre sygemeldinger.​

Professionel og effektiv rengøring

Hvis du har brug for en professionel og effektiv erhvervsrengøring til dit kontorlandskab, skal du ikke tvivle med at tage kontakt til os hos Rosenørn Service. Alle vores rengøringsassistenter har mange års erfaring med rengøring af kontor, hvorfor du kan føle dig i trygge hænder. Har du andre ønsker, hører vi gerne fra dig, så finder vi en løsning sammen. Du kan altid tage kontakt til os på 29 36 65 84 eller udfylde vores kontaktformular. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.

Andre services end kontorrengøring

Var det ikke rengøring af kontor du skulle bruge? Så er det måske en af vores andre rengøringsservices, du står og mangler. Hos Rosenørn Service tilbyder vi nemlig også rengøring af klinisk praksis, institutioner samt rengøring til private.​ Du kan altid tage kontakt til os på 29 36 65 84 eller udfylde vores kontaktformular ude til venstre. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 29 36 65 84
​eller skriv en mail til info@rosenoern-service.dk

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

info@rosenoern-service.dk.

Læs Cookiedeklaration her

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Rosenørn Service

CVR​: 35910824

Leharparken 73, 9200 Aalborg SV​

Klik her for rutevejledning