Hold opgangen pæn med professionel trappevask

Slip for arbejdet – nyd resultatet

Hver dag færdes beboere og besøgende igen og igen i din opgang.

Trapperne er derfor en af de mest brugte dele af en bygning, og det betyder, at de også bliver udsat for en stor mængde slid og snavs.​

En ren og velholdt trappe kan gøre en stor forskel for hele bygningens udseende og atmosfære, og netop derfor tilbyder vi her hos Rosenørn Service muligheden for en professionel trappevask, så du kan nyde fordelene ved en ren trappe uden at selv at skulle stå for arbejdet. Vi kører ud til kunder i hele Nordjylland, og vi kan derfor blandt andet hjælpe med trappevask i byer som Nibe, Aalborg og Svenstrup. Vi rengør med glæde trapperne i alt fra lejlighedskomplekser til kontorbygninger, og vi hjælper også gerne med en ejendomsservice.

En fleksibel trappevask

Her hos Rosenørn Service sørger vores erfarne og veluddannede trappevaskere altid for, at trappen bliver grundigt rengjort, så du kan blive helt fri for smuds og snavs.

Vi ved desuden, at behovet for trappevask varierer fra bygning til bygning, og vi tilpasser derfor vores rengøring af din opgang til dine behov, tidsplaner og prisklasse.

Med vores professionelle trappevask kan du sikre dig, at din bygning altid ser præsentabel og velholdt ud, så den kan give det bedst mulige indtryk til dine beboere eller kunder.​

Det sunde samarbejde

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med trappevask? Eller vil du have et uforpligtende og gennemskueligt tilbud?

Uanset hvad er vi altid klar til at tage en snak. Vi tror nemlig på, at den gode kommunikation er første skridt imod et sundt og godt samarbejde, og vi står derfor altid klar til at lytte til dine behov.

Så hvorfor ikke overlade rengøringen af trappen til de professionelle, så du kan fokusere på det, der betyder noget for dig?​

Kontakt os i dag og få professionel hjælp til trappevask - eller lav en større aftale omkring en professionel erhvervsrengøring.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 29 36 65 84
​eller skriv en mail til info@rosenoern-service.dk

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

info@rosenoern-service.dk.

Læs Cookiedeklaration her

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Rosenørn Service

CVR​: 35910824

Leharparken 73, 9200 Aalborg SV​

Klik her for rutevejledning