​Hovedrengøring

Hos Rosenørn Service er du garanteret et optimalt og skinnende resultat. Vi har stor fokus på kundetilfredsstillelse og vi vil gerne yde den bedste service lige præcis til dig. Derfor er det vigtigt for os at vide, hvilke ønsker du har til din hovedrengøring. Vi ved, at vores kunder stiller forskellige krav til en hovedrengøring, og vi tilpasser altid vores løsninger efter vores kunders krav. En hovedrengøring af din virksomhed er en grundigere rengøring end en almindelig rengøring. En hovedrengøring vil 1-2 gange årligt øge den generelle hygiejne i virksomheden, og dette vil give et bedre indeklima. 

Hvad består en hovedrengøring af?

Her finder du en udspecificering af, hvad en hovedrengøring kan indeholde: Kort sagt – rengøring af alt fra loft til gulv!

  • Total rengøring: En hovedrengøring er en totalrengøring, hvor alle gulvarealer vil blive støvsuget og vasket. Derudover foretager vi aftørring af støv på alle flader, møbler, lister, paneler og lamper. Derudover vasker vi døre og låger på begge sider, persienner og vinduer.

  • Hovedrengøring af badeværelse areal: En hovedrengøring af wc/badeværelser/omklædning indebærer afkalkning af vask, armatur, bruseniche og toilet. Toilettet vil blive skrubbet, spejlet poleret, og alle hylder og skabslåger afvaskes.

  • Hovedrengøring af køkken: Vi foretager en grundig vask af kogeplader, aftørring af bordplader, skabslåger, under vasken, hylder mm. Afrensning af emhætte og evt. rensning af filtre, rensning af ovn og vask af køleskab.

Her arbejder vi:

Rengøring i Aalborg, Nørresundby, Vejgaard, Aalborg vestbyen, Aalborg Ø, Støvring, City Syd, Aabybro, Skørping, Sejlflod, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Klarup, Vadum, Vodskov, Vestbjerg og Nordjylland generelt.

Andre services end hovedrengøring

Var det ikke en hovedrengøring du skulle bruge? Så er det måske en af vores andre rengøring services. Hos Rosenørn Service tilbyder vi nemlig også ejendomsservice, rengøring af kontorlandskaber, klinik-praksisser, institutioner samt rengøring til private. Du kan altid tage kontakt til os på 29 36 65 84 eller udfylde vores kontaktformular ude til venstre. Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et tilbud i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 29 36 65 84
​eller skriv en mail til info@rosenoern-service.dk

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

info@rosenoern-service.dk.

Læs Cookiedeklaration her

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Rosenørn Service

CVR​: 35910824

Leharparken 73, 9200 Aalborg SV​

Klik her for rutevejledning